ÖPPEN SCEN: SOLCHANSEN

Solscenen lördag kl 13.30

Anmälan till Cariola i Navet vid entrén till festplatsen fredag kl 13.30 till 14.30

”Urkult har under många år haft glädjen att bjuda upp våra underbara besökare till festivalens öppna scen.”

Solscenen foto Bert

Foto Bert

Så mycket musikalitet det gömmer sig bland er! Extra roligt är det att vi också får chansen att ge någon av er som delar med sig av sin musik möjlighet att ge en fullängdskonsert på nästkommande års festival. Du behöver självklart inte tävla om den platsen, har du lust att bjuda på en låt bara för glädjens skull så gör gärna det.

Ett opretentiöst tillfälle att mötas i ett fint hjärterum i eftermiddagssolen. Kom upp och känn kärleken från både platsen och publiken. Alla över 15 år är välkomna att anmäla sig till Solchansen. Stålsträngad akustisk gitarr samt trummor finns på plats. Övriga instrument tar du med själv. Begränsat antal platser finns så missa inte anmälningstiden! OBS! Det är inte ”först till kvarn” som gäller.

Den grupp/artist som Urkults programgrupp anser skulle kunna passa för ett framträdande kommer att bli kontaktade efter årsskiftet. För artisten/gruppen utgår inget gage i dess rätta mening, men reseersättning och backstagemat + festivalarmband och boende under hela festivalen (begränsat antal platser) och naturligtvis en plats i programbladet och på affischen.

Solscenen lördag kl 13.30

Anmälan till Cariola i Navet vid entrén fredag kl 13.30 till 14.30

Med stöd från:

Kulturrådet